Villa Saporis – Hasselt, Belgium

Charme hotel Villa Saporis in Hasselt is a very good place to stay if you’re in the area. The location is beautiful, has all the modern conveniences and is affordable too. We spend a total of € 115,- for two people including a luxurious breakfast. Freshly made eggs, fresh orange juice, freshly baked bread with home made jam and of course good coffee. I forgot to take a photo of the room before we made a complete mess of things but there are plenty of examples to be found on their website.

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg